• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Apetina krémfehér lágy sajt

500 g
1 150 Ft 2 300 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Termékleírás

Az Apetina lágy sajt krémes és kellemesen sós íze kiváló salátákhoz, grillezett zöldségekhez és húsokhoz egyaránt.

Termelői információ

A termék gyártója az Arla Foods egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.

Az Apetina globális mindennapi sajtmárka Dániából. Friss, természetes és ízletes alapanyagokon alapuló kiváló minőségű termékcsalád, amely ihletet és inspirációt hoz a konyhákba. Míg az Apetina elsősorban a széles fehér sajt választékáról ismert, a portfólió sokféle sajtot tartalmaz, beleértve az aprított sajtot, paneert, halloumit és krémsajtokat is.
Az Apetina népszerű kiegészítője a meleg és a hideg ételeknek, tökéletes partner kedvenc zöldségeihez.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 118 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.