• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Arla Apetina sólében érlelt zsíros, lágy laktózmentes sajt

200 g
779 Ft 3 895 Ft/kg
Származási ország: Dánia,

Apetina sólében érlelt zsíros, lágy laktózmentes sajt 200 g krémes és kellemesen sós íze kiváló salátákhoz, grillezett zöldségekhez vagy húsokhoz egyaránt.

Az Apetina globális mindennapi főzési sajtmárka Dániából. Friss, természetes és ízletes alapanyagokon alapuló kiváló minőségű termékcsalád, amely ihletet és inspirációt hoz a konyhákba. Míg az Apetina elsősorban a széles fehér sajt választékáról ismert, a portfólió sokféle sajt széles választékát tartalmazza, beleértve aprított sajtot, paneert , halloumi és krémsajtokat is.
Az Apetina népszerű kiegészítője a meleg és a hideg ételeknek, tökéletes partner kedvenc zöldségeihez.

A termék gyártója az Arla Foods egy skandináv multinacionális szövetkezet, amely a dániai Viby-ben található, és Skandinávia legnagyobb tejtermékeinek gyártója.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó!

Forgalmazó

Arla Foods amba
Gyártja Dániában, Arla Foods amba DK-8260 Viby J.
 


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 86 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.