• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Dolce Italia Tiramisu Desszert

500 g
1 999 Ft 3 998 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Dolce Italia Tiramisu

Kávéban és alkoholban átitatott tiramisu keksz tejszínnel, mascarpone krémsajttral, kakaóporral díszítve. Csak a kiválasztott összetevők kerülnek az otthoni stílusú tiramisù-ba, amely mascarpone sajtot, babpikótát, kávét és 80 éves Rachelli tapasztalatot tartalmaz.

Amióta 1935-ben Milánó szívében nyitotta meg az első fagylalt szalonját, az Ermenegildo Rachelli képes a desszertkészítményeket képzőművészettá változtatni. Azóta ez a márkanév, amely az alapító nevét viseli a hagyomány és a kézműves kreativitás szinonimájává vált.

Tárolás

0-6 °C között tárolandó!

Forgalmazó

RACHELLI ITALIA SRL
Via Leonardo da Vinci 10,Pero, IT 20016


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 9 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.