• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Dolce Italia Profiterol Desszert

450 g
1 999 Ft 4 442 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Dolce Italia Profiterol

A művészet ízzé válik a Gildo Rachelli Milano Profiterolokban. A csokoládéba mártott krém egyedülálló diadalma, hogy sokak számára egy ínycsiklandó krémet életre keltsen.

Amióta 1935-ben Milánó szívében nyitotta meg az első fagylalt szalonját, az Ermenegildo Rachelli képes a desszertkészítményeket képzőművészettá változtatni. Azóta ez a márkanév, amely az alapító nevét viseli a hagyomány és a kézműves kreativitás szinonimájává vált.

Tárolás

1-6 °C között tárolandó.

Forgalmazó

RACHELLI ITALIA SRL
Via Leonardo da Vinci 10,Pero, IT 20016


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 11 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.