• Kedves Kiflis! Rendelj kedden vagy szerdán (legkésőbb csütörtöki átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban utólag, 72 órán belül.

Dolce Italia Profiterol Desszert

450 g
 2 479 Ft 5 509 Ft/kg
Származási ország: Olaszország,

Dolce Italia Profiterol

A művészet ízzé válik a Gildo Rachelli Milano Profiterolokban. A csokoládéba mártott krém egyedülálló diadalma, hogy sokak számára egy ínycsiklandó krémet életre keltsen.

Amióta 1935-ben Milánó szívében nyitotta meg az első fagylalt szalonját, az Ermenegildo Rachelli képes a desszertkészítményeket képzőművészettá változtatni. Azóta ez a márkanév, amely az alapító nevét viseli a hagyomány és a kézműves kreativitás szinonimájává vált.

Tárolás

1-6 °C között tárolandó.

Forgalmazó

RACHELLI ITALIA SRL
Via Leonardo da Vinci 10,Pero, IT 20016


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.