
Óföldeáki
Óföldeáki tészta 10 tojásos cérnametélt
300 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Óföldeáki 10 tojásos cérnametélt
Az Óföldeáki 10 tojásos cérnametélt a tojás hozzáadása miatt gazdagabb textúrájú, és sárgább, valamint ízesebb is azoktól a tésztáktól, amelyek nem tartalmaznak tojást.
A cérnametélt nevét azért kapta, mivel alakja hasonlít a szálakhoz vagy cérnákhoz. Különféle módon felhasználható ételkészítés során, leggyakrabban levesekben, de ezen kívül salátákba vagy főételekhez készített tésztaételekbe is jól illik.

A márkáról
Az Óföldeáki márka a magyar gasztronómiai hagyományok, a kiváló minőségű házias élelmiszerek és a családi receptúrák iránti elkötelezettség szinonimája. A márka az Alföld szívéből, valószínűleg Óföldeák és környéke (Csongrád-Csanád megye) tradicionális ízvilágát hozza el a fogyasztókhoz.
Az Óföldeáki termékek a nagymama konyhájának melegét és az autentikus, gondosan elkészített ételek ízét idézik. A hangsúly az egyszerűségen, a tisztaságon és a gazdag, telt ízeken van.
A márka különös figyelmet fordít az alapanyagok minőségére. Ha a termékei tészták (például „8 tojásos” változatok), akkor a kiváló minőségű liszt és a magas tojástartalom garantálja a tökéletes állagot és az aranyló színt.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Forgalmazó
Net-Tészta Kft.
Óföldeák, 6923, Széchenyi István utca 22.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Búzaliszt |
| friss tyúktojás |
| Ivóvíz |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1518 kJ/358 kCal |
| Zsír | 3.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1.2 g |
| Szénhidrát | 68 g |
| amelyből cukor | 2.4 g |
| Fehérje | 13 g |
| Só | 0.1 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |