Libresse

Libresse Ultra+ szárnyas egészségügyi betét

40 db
2 549 Ft 64 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 708 Ft
Származási ország: Szlovákia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Libresse Ultra+ szárnyas egészségügyi betét 

A testünk nem lapos. Vannak domborulataink, hajlataink főleg a V-zóna környékén. Az új Libresse Cour-V™ adaptív technológiát úgy alkottuk meg, hogy alkalmazkodjon az intim terület igényeihez, biztosítsa a higiéniai védelmet és a megfelelő illeszkedést. Gyors nedvszívóképességgel, 3 intelligens nedvszívó területtel, maggal és szárnyakkal láttuk el, így a Libresse egészségügyi betétek tökéletesen alkalmazkodnak a V-zónádhoz (ami nem más mint a vagina, a vulva és a V alakú látható rész), használatukkal egész nap biztonságban érezheted magad.

A nők intim anatómiája alapján kifejlesztett új Libresse V-Protection betét Cour-V™ technológiával nem csak a kiáramló vér felszívására lett megalkotva, hanem figyelembe veszi annak további áramlását, útját is. A betét tökéletesen alkalmazkodik a testhez és 3 intelligens nedvszívó területtel rendelkezik. Egyedülálló formája gyors és hatékony nedvszívást biztosít akkor is, amikor a legerősebb a menstruációd. A Libresse egészségügyi betétek magja és szárnyai tökéletesen illeszkednek minden testhez és menstruációhoz. Hiszen mi, a Libresse-nél azt szeretnénk, hogy magabiztosan mozogj.

A Roll. Press. Go™ technológia kényelmessé, könnyen használhatóvá és biztonságosan eldobhatóvá teszi a Libresse szárnyas egészségügyi betéteket. Egyszerűen bontsd ki az új betétet, majd tekerd a csomagolásba a használtat. Nyomd meg az oldalakat, hogy lezáródjanak és már kész is vagy. Ha pont nem tartózkodsz olyan helyen, ahol ki tudod dobni, biztonságosan beteheted a táskádba is, nem fog kinyílni.
A Libresse V-Protection testhezálló formája gyors nedvszívóképességet és maximális kényelmet biztosít.
Használd a Libresse V-Protection-t ,és élj magabiztosan!
A te ciklusod. A te bolygód. Számunkra mindkettő fontos. Éppen ezért készül műanyag csomagolásunk legalább 50%-ban megújuló forrásból, felelősségteljes gazdálkodásokból származó cukornád felhasználásával.

  • Szárnyas betét
  • Normál intenzítású menszesz esetén
  • Biztonságos illeszkedés
  • Aktív mozgáshoz ajánlott
  • Roll-Press-Go csomagolás

Mit kezdjél a használt betéttel? Egyszerű! Tekerd fel! Nyomd össze! Dobd ki! A használt betétet simán becsomagolhatod a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatod bármikor, bármerre jársz.


 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Essity Hungary Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Polyolefin, Pulp, Polyolefin film