Carraro

Carraro Nespresso kompatibilis kapszula Etiópia

10 db
1 639 Ft 164 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Etiópia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ezt a kávét az ország déli részén, vulkanikus talajon, 1300 - 2100 méter tengerszint feletti magasságban termesztik, ahol egyértelmű különbség van a nedves és a száraz évszak között. Ez a legillatosabb kávé a világon, domináns jázmin- és rózsasziromjegyekkel. Nagyon édes a csészében, közepes testű és szirupos. Tartós és nagyon kellemes utóíz jellemzi. Ideális reggelire és édességekhez étkezés után.

  • A Nespresso védjegy nem a Caffè Carraro SpA, sem annak kapcsolt vállalatainak tulajdonát nem képezi.
  • Kiszerelés: 10 darab/doboz

Termelői információ

Caffé Carraro 1927-ben alakult, és sok ma is működő Olaszországi pörkölő üzemhez hasonlóan elsősorban lokálisan igyekezett kielégíteni a kávé kedvelőinek igényeit. A minőség és a termékek mögött rejlő szellemiség a lokális határvonalakat egyre kijjebb tolta. A kereslet növekedésével együtt járt a kapacitások bővítése és egy véget nem érő tanulási folyamat, melyhez mi is csatlakoztunk. Mára a Caffé Carraro világszerte ismerté vált. Ez kizárólag termékei minőségének és korrekt üzletpolitikájának tudható be.
Ezért dolgozunk velük!

Caffé dal 1927 Kft. hosszú évek óta képviseli Magyarországon a Caffé Carrarot. A kialakult kapcsolat nem csupán üzleti: Családtagokká és egymás életének részeivé váltunk, melyre mindketten büszkék vagyunk. Közös a célunk, az értékrendünk, közösen kutatjuk a jobbat. Jelezzük egymás felé, ha a piac változik, ha a partnerek részére jobb szolgáltatást találtunk. Nincs varázslat!

Olyan kávékereskedők vagyunk, akik mindent elkövetnek, hogy a lehető legmagasabb hozzáértéssel kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat. Bizonyára Ön is látja, hogy minden szakma szörnyen felhígult. No mi vagyunk az ellenpólus! A hazai kávékultúrában úttörőként kezdtük lebontani a rossz beidegződéseket. Adagolás, minőség, szaktudás, eszközök, adagár és így tovább. Vége nincs azoknak a kérdéseknek, melyek a siker valódi zálogai.

Tárolás

Legjobb tárolási hőmérséklet: 10-25 fok között.

Forgalmazó

Caffé dal' 1927 Kft.
7100 Szekszárd, Bátaszéki út 25.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé