Naturmind

Naturmind zöldbanánliszt

500 g
1 999 Ft 3 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Naturmind zöldbanánliszt

A zöld banán szárításával majd őrlésével készített lisztet a banántermő országokban régóta használják, ám nálunk még viszonylag újdonságnak számít. Érdemes kipróbálnunk és beillesztenünk az étrendünkbe, különösen azoknak, akik gluténérzékenységben szenvednek, hiszen a búzaliszt nagyon könnyen kiváltható zöldbanán-liszttel, ráadásul kevesebb is elég belőle.

Termékinformáció

A magas keményítőtartalma miatt zöldbanánlisztből átlagosan 25-30%-kal kevesebbet is elegendő használnunk, mint búzalisztből. Szinte bármilyen receptben helyettesíthető a finomliszt zöldbanánliszttel és az ízétől sem kell tartani, mert nincs banáníze, inkább kellemes, kissé maglisztekre emlékeztető.

Termelői információ

A Biorganik gyártó Naturmind márkaneve alatt a nem ökológiai gazdálkodásból származó termékeket forgalmazzák. A Biorganik céget 2001-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer-intoleranciával vagy -allergiával rendelkezők igényeit kiszolgálják. Így lettek Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Az alapító tulajdonosok is a vegán életmódot követik, termékeiket ők maguk is fogyasztják, használják. Elkötelezett hívei a tisztán növényi táplálkozásnak. Éppen ezért egyik termékük sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Biorganik Online Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 47.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Zölbanán-liszt

Tápérték: 100 g

Energia1545 kJ/350 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát80.1 g
amelyből cukor0.8 g
Fehérje2 g
0 g
Élelmi rost g