BiOrganik

BiOrganik BIO gluténmentes köleskása

200 g
BIO
759 Ft 3 795 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

BiOrganik BIO gluténmentes köleskása

A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztened az étrendedbe. Igen széles körben felhasználható.

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adnak hozzá a köleshez és nem is vesznek ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a kölesben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!

A köles zsírtartalma valamivel magasabb, mint a többi gabonának, ezért könnyebben avasodik. Érdemes lehet felbontás után hűtve tárolni.

A BiOrganik termékek

  • Laktózmentesek.
  • Tojásmentesek.
  • Állati eredetű- és alapanyagmentesek.
  • Állatkísérletmentesek.
  • Vegánok.
  • Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból valók.
  • Gluténmentesek.
  • Környezetbarátak.

Termékinformáció

Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Termelői információ

A BiOrganik céget 2001-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer intoleranciával vagy -allergiával rendelkezők igényeit kiszolgálják. Így lettek Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Az alapító tulajdonosok is a vegán életmódot követik, termékeiket ők maguk is fogyasztják, használják. Elkötelezett hívei a tisztán növényi táplálkozásnak. Éppen ezért egyik termékük sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Biorganik Online Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 47.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Köles ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Tápérték: 100 g

Energia1588 kJ/383 kCal
Zsír1.3 g
amelyből telített zsírsavak0.03 g
Szénhidrát84.2 g
amelyből cukor0.15 g
Fehérje7.8 g
0.01 g
Élelmi rost0 g