Pro- Duck

Pro- Duck Fagyasztott hízott kacsamell

kb. 500 g

kb

 4 495 Ft 8 990 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A szabad tartású kacsák és libák 6-7 hét alatt érik el a vágásérett súlyukat, és ez idő alatt az esetek túlnyomó többségében kizárólag tápot és mesterségesen előállított ételt esznek. A boltok polcain ezeket hívják pecsenye kacsának és libának.

Ezzel szemben a Pro-Duck Kft. kacsáikat és libáikat 9-11 hétig nevelik, és már ez idő alatt is sokkal nagyobb mennyiségben kapnak természetes darált terményt. De!

Ezután következik egy 2 -2,5 hetes etetési program, és emiatt alakul ki a legszembetűnőbb minőségi különbség a pecsenye és a hízott kacsafajta (vagy libafajta) között. Ebben az időszakban ugyanis kukoricával tömik a hizlalni való kacsákat és libákat. A mesterséges és intenzív etetés hatására annyira kitisztul az állatok szervezete, hogy a húsuk összetétele, minősége, íze is teljesen megváltozik. Olyannyira, hogy szinte össze sem lehet hasonlítani a szabad tartásúval.

Termelői információ

A Pro-Duck Kft. egy magyar cég, fő profilja prémium minőségű hízott kacsa és liba húsok, valamint egyéb baromfi termékek (csirke, pulyka) értékesítése. Termékeik jelentős részét maguk termeltetjik és saját vágóhidukon dolgozzák fel, miközben folyamatosan ellenőrzik a magas minőségi követelményeket. Ennek köszönthetően a termelés minden szakaszára van rálátásuk, így bármilyen vevői igényt ki tudnak szolgálni. FSSC tanusítvánnyal rendelkező üzemükben magas szakértelemmel és hozzáértéssel készítik konyhakész hústermékeiket. 

Tárolás

Max. -18 °C-on tárolandó! Felengedtetés után tilos újrafagyasztani!
Csak alapos hőkezelés után fogyasztható! A terméket felengedés után visszafagyasztani TILOS!

Forgalmazó

Pro-Duck Kft.
6078 Jakabszállás Mező utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Összetevők

baromfihús