La Vache Qui Rit

La Vache Qui Rit Ömlesztett sajt

120 g
 549 Ft 4 575 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

A La Vache Qui Rit a világhírű nevető tehén, puha, sima textúrája mellett nagyon praktikus sajt

Ez az egyik legelső feldolgozott sajt, amelyet Léon Bel 1921-ben a Franche Comté-ban készített. Korábban „Crème de Gruyère” -nek hívták, mert különféle kemény sajtok, például Gruyère olvasztásával készül. Manapság a Bel csoport bejegyzett védjegye és kördobozban kerül forgalomba. Mivel ezt a sajtot sterilizálják és hermetikusan lezárják, nem kell hűtőszekrényben tartani, hanem hosszú ideig is megőrizhető anélkül, hogy az íze megváltozna. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen magukkal vigyük bárhová.

A márkáról

A La Vache Qui Rit ("a nevető tehén") elsősorban ömlesztett sajttermékeket magába foglaló márka, amelyet a Fromageries Bel, egy franciaországi székhelyű multinacionális sajtgyártó készít. A megnevezés a cég legnépszerűbb termékére utal: az ezüstfóliába burkolt, kerek dobozokba csomagolt kenhető sajtszeletekre.

A La Vache Qui Rit sajt, amelyet egy piros, vidám tehén képe azonosít, elérhető eredeti ízében, könnyed változatában és ízesített változataiban, mint a sonka, fokhagyma, paprika, pizza és hagyma. A népszerű sajton kívül a sajtot kockákban, szeletekben, rúdban és kenhető formában is előállítják.

Tárolás

+4 és +8°C között tárolandó!

Gyártó

BEL Sýry Česko a.s.
Pražská 218, 675 26 Želetava, Csehország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 38 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.