Dove

Dove Men+Care Invisible Dry Izzadásgátló

150 ml
1 919 Ft 12 793 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 1 199 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mi a legfontosabb termék, amit használsz? Sokak számára a válasz a hatékony dezodor - olyan, ami férfias törődést nyújt a bőrödnek
A Dove Men+Care dezodorok nagyszerű termékei nem csak az izzadás ellen védenek, hanem ápolják a bőrt is. Bármelyiket választod közülük, a Dove Men+Care ötvözi az ¼ hidratáló technológiát a hatékony izzadásgátló összetevővel, így segít megelőzni az irritáció kialakulását és kellemes érzést nyújt. Akár a golyós izzadásgátlókat kedveled, akár az aeroszolokat, a Dove Men+Care azt nyújtja, amire szükséged van, hogy megbízhatóan száraz és friss maradj egész nap.
A Dove Men+Care Invisible Dry aeroszolt a fehér foltok ellen fejlesztettük ki. Százféle színen teszteltük ezt a hatékony aeroszolt, hogy ne hagyjon látható nyomokat és segítsen foltmentesen tartani a ruhákat, miközben száraz érzést biztosít.
A Dove Men+Care Invisible Dry férfi izzadásgátló aeroszol nem tartalmaz vizet, így nem hagy nedves érzést maga után. Ez a férfi dezodor hatékony, 48 órás védelmet biztosít az izzadás és a testszag ellen, az egyedülálló ¼ hidratáló technológia pedig segít megelőzni az irritáció kialakulását is. Maradj száraz és kerüld el a fehér foltokat a Dove Men+Care Invisible Dry férfi izzadásgátló aeroszollal!

• Gyorsan szárad
• Segít megelőzni a fehér foltokat a ruhákon
• Férfias törődést nyújt a bőrödnek
• Bőrgyógyászok által tesztelt formula
• 48 órán át tartó izzadásgátló védelem
• ¼ hidratáló technológia, segít megelőzni az irritáció kialakulását

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne használd irritált vagy sérült bőr esetén.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Butane
Isobutane Propane Cyclopentasiloxane Aluminum chlorohydrate PPG-14 butyl ether Parfum Disteardimonium hectorite BHT Propylene carbonate Dimethiconol Caprylic/capric triglyceride Gelatin crosspolymer Cellulose gum Sodium benzoate Hydrated silica Aqua Sodium starch octenylsuccinate Maltodextrin Hydrolysed corn starch octenylsuccinate Silica Benzyl alcohol Hexyl cinnamal