Dove

Dove Invisible Dry Izzadásgátló

150 ml
1 449 Ft 9 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 999 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szeretsz élénk színeket viselni, de nem szeretnél fehér foltokat találni a ruháidon? A Dove Invisible Dry női izzadásgátló aeroszol az első olyan izzadásgátló, amelyet 100 színen teszteltünk, hogy ne hagyjon foltokat. Viseld bátran színes ruháidat, hiszen a fehér foltok miatt nem kell aggódnod.
Az ideális izzadásgátlók segítenek szárazon tartani, ugyanakkor ápolják is a hónaljadat. A Dove Invisible Dry ¼ rész hidratálókrém tartalma és alkoholmentes formulája táplálja a hónalj érzékeny bőrét. A Dove Invisible Dry izzadásgátló aeroszollal magabiztosan viselheted a legszínesebb ruháidat. A Dove mindig a bőr táplálására és hidratálására vonatkozó küldetésének teljesítésére törekszik. Nem csupán a tökéletes test- és hajápolást biztosító minőségi termékeket tartja szem előtt, hanem azt is, hogy valamennyi nőnek segítsen rátalálni a benne lakozó szépségre. A Dove azt szeretné, hogy a nők még szebbnek érezzék magukat.

- 0% alkohol
- 48 órán keresztül véd az izzadástól
- ¼ rész hidratálókrémet tartalmaz a gyönyörű és ápolt hónaljért
- Bőrödet puhának és simának érezheted
- 100%-ban természetes ápoló olajjal

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne használd irritált vagy sérült bőr esetén.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Butane
Isobutane Propane Aluminum chlorohydrate Cyclopentasiloxane PPG-14 butyl ether Parfum Helianthus annuus seed oil C12-15 alkyl benzoate Disteardimonium hectorite Octyldodecanol BHT Propylene carbonate Dimethiconol PEG-4 Alpha-isomethyl ionone Benzyl alcohol Benzyl salicylate Citral Citronellol Geraniol Hexyl cinnamal Hydroxycitronellal Limonene Linalool