Dove

Dove Go Fresh uborka és zöld tea izzadásgátló aeroszol 150 ml

150 ml
1 449 Ft 9 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Ár Prémium tagoknak: 999 Ft
Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Dove Go Fresh uborka és zöld tea illatú női izzadásgátló aeroszol 48 órás izzadásgátló hatása segít megőrizni magabiztosságodat egész nap. Alkoholmentes, valamint 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, hogy ne csak védjen az izzadástól, de ápolja is a hónalj érzékeny bőrét.
A zöld tea és az uborka frissítő illatával járul hozzá a reggeli frissesség és ápoltság érzetéhez, miközben véd az izzadástól.

Ha szereted az üde illatokat, de biztos akarsz lenni abban is, hogy a bőröd megkapja a szükséges ápolást - veled vagyunk. Ezért fejlesztettük ki a Dove Go Fresh termékcsaládot. Friss, csábító és váratlan illatok kombinációi, amelyek mindegyike felélénkíti érzékeidet, miközben a formula ápolja bőrödet. A Go Fresh termékcsalád tápláló formulái ápolják a bőrödet, miközben felfrissítenek és felélénkítik érzékeidet.

- Akár 48 órás magabiztosságot adó védelem
- ¼ rész hidratálókrémet tartalmaz a gyönyörű és ápolt hónaljért
- Fantasztikusan friss uborka és zöld tea illat
- Bőrödet puhának és simának érezheted
- 100%-ban természetes ápoló olajjal

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne használd irritált vagy sérült bőr esetén.

 

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

alcohol denat