Okos döntés

Axe

AXE Ice Chill dezodor

150 ml
Kedvezmény vége: 7. 28.
1 299 Ft 
8 660 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Épp nagyon elmélyedtél valamiben, nem igazán foglalkozol a külvilággal, amikor BUMM! belép a szobába álmaid nője. "Maradj kúl!" - figyelmezteted saját magadat, de óh a fenébe is..! Már rögtön érzed, hogy beüt a stressz és ez teljesen tönkre is teszi a hangulatod. Bárcsak lenne valami megoldás! Egy olyan dezodor, ami másodpercek alatt lehűti a testedet, mondjuk... 6°C-kal?
Na akkor most képzeld el ugyanezt a szitut, egy különbséggel: előrelátó voltál és felkészültél a pillanatra az AXE Ice Chill dezodorral! Használatával akár 48 órán át friss maradhatsz és Dual Action technológiával segít védeni a baktériumok okozta kellemetlen szagok ellen és ellenállhatatlan illatával csábít. Szóval ha egy olyan dezodort keresel, ami frissen tart és mennyei illatod lesz tőle, akkor ne keresgélj tovább: megtaláltad! AXE Ice Chill dezodornak hívják.

  • Jeges menta és citrom illatú
  • 48 órán át segít, hogy friss legyél
  • 6 °C-kal hűti le a bőrödet
  • Ne told túl, maradj kúl!

A márkáról

A pénteki bulik legtutibb kiegészítője, ami biztosan segít, hogy álmaid nője észrevegyen: AXE. Ha kezdeményezni kell, az AXE biztosan nem hagy cserben. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak a megjelenésedhez. A maximális vonzerőd eléréséhez próbáld ki az AXE termékeit, hogy igazán önmagad lehess.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 24 hónap.

Biztonsági figyelmeztetés

Veszély! Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukaszd ki vagy égesd el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvasd el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Rövid ideig tartó permetezéssel használd. Szembe ne kerüljön. Ne használd irritált vagy sérült bőr esetén.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Alcohol denat.
Butane Isobutane Propane Parfum Ethylhexylglycerin Benzyl alcohol Benzyl benzoate Benzyl salicylate Citronellol Coumarin Eugenol Geraniol Limonene Linalool