Nőm

Nöm Pro Natúr Cottage Cheese

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
 909 Ft 4 545 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Nöm Pro emelt protein tartalmú cottage cheese.

A tej értékes tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal látja el a szervezetet. A NÖM a friss tejet közvetlenül 3200 tejtermelőtől szerzi be a céghez közel eső vidékekről. Kizárólag családi vállalkozásokkal dolgoznak együtt Alsó-Ausztria, Burgenland és Kelet-Stájerország területeiről.
2009-ben a NÖM volt az első olyan tejüzem Európában, amely az egész termékkészlet GMO-mentes termelésére átállt. A vásárlók számára széles választék áll rendelkezésre: a termékek az íz mellett különböznek abban is, hogy mennyire krémes és mennyire édes tejterméket preferálunk.

Felhasználási javaslat

Mártással sárgarépa- vagy uborkacsíkokkal, vagy egyszerűen elcsúsztatva egészséges teljes kiőrlésű kenyérre.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

NÖM AG
2500 Baden Vöslauer Str. 109.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.