Nőm

Nöm Pro Natúr Cottage Cheese

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

909 Ft 4 545 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Nöm Pro emelt protein tartalmú cottage cheese.

A Nöm Pro Natúr Cottage Cheese egy frissítő és tápláló választás, amely krémes textúrájával és enyhe ízével tökéletesen illeszkedik a kiegyensúlyozott étrendbe. Magas fehérjetartalmának köszönhetően ideális reggelihez, uzsonnához vagy akár könnyű vacsorához, segít támogatni az aktív életmódot és az izomépítést. A természetes összetevők felhasználásával készült Nöm Pro Cottage Cheese alacsony zsírtartalommal rendelkezik, és nagyszerű alapanyag lehet különféle ételekhez, például salátákhoz, szendvicsekhez vagy akár önmagában fogyasztva. Egészséges és ízletes választás mindazok számára, akik odafigyelnek a táplálkozásukra.

Termelői információ
A tej értékes tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal látja el a szervezetet. A NÖM a friss tejet közvetlenül 3200 tejtermelőtől szerzi be a céghez közel eső vidékekről. Kizárólag családi vállalkozásokkal dolgoznak együtt Alsó-Ausztria, Burgenland és Kelet-Stájerország területeiről.
2009-ben a NÖM volt az első olyan tejüzem Európában, amely az egész termékkészlet GMO-mentes termelésére átállt. A vásárlók számára széles választék áll rendelkezésre: a termékek az íz mellett különböznek abban is, hogy mennyire krémes és mennyire édes tejterméket preferálunk.


Felhasználási javaslat

Mártással sárgarépa- vagy uborkacsíkokkal, vagy egyszerűen elcsúsztatva egészséges teljes kiőrlésű kenyérre.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

NÖM AG
2500 Baden Vöslauer Str. 109.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Friss sajt
Étkezési só

Tápérték: 100 g

Energia293 kJ/69 kCal
Zsír0.9 g
amelyből telített zsírsavak0.5 g
Szénhidrát2.8 g
amelyből cukor2.8 g
Fehérje12.5 g
0.85 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.