Termékinfomáció:

Előfőzött és grillezéshez előkészített búzafehérje alapú húshelyettesítő készítmény. A füstölt grillkolbász alapját jó minőségű búzasikér, zabpehely és két fajta liszt adja. Ízét a hónapokig tökéletesített bors, kömény és paprika fűszerek megfelelően kialakított arányainak köszönheti. Elkészítése: szedd le a grillkolbászokról a műbelet, egy kevés olajon pirítsd meg őket, majd fogyaszd ketchuppal, mustárral, vagy akár főzelékek mellé.

Tárolás: 4-7 °C között tárolandó. Fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig.

Elkészítése: forró vízben, serpenyőben vagy mikro sütőben felmelegítve közvetlenül fogyasztható.

Forgalmazó:
VEGÁN-Manufaktúra Kft.
8183 Papkeszi, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 53.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.