Dr. Oetker

Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta

19 g
959 Ft 50 474 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
A termőföldről az asztalra akár 12 óra alatt

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Dr. Oetker Bourbon Vanília paszta finom, nemes ízt kölcsönöz a desszerteknek.

Felhasználás

  • Tökéletes süteményekhez, desszertekhez, krémekhez, levesekhez, szószokhoz, tejszínhabhoz, fagylatokhoz és palacsintához.
  • Javasolt adagolás:1 teáskanál vanília paszta 250 g liszt vagy 500 ml folyadék felhasználásával készült süteményhez, illetve desszerthez elegendő.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Ivóvíz
invertcukor szirup
bourbon vanília kivonat
kivonatolt vaníliamag
tragantmézga

Tápérték: 100 g

Energia966 kJ/228 kCal
Zsír0.1 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát47 g
amelyből cukor46 g
Fehérje0.1 g
0 g
Élelmi rost0 g