• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Dr. Oetker Muffin alappor

345 g
999 Ft 2 896 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A Dr. Oetker Muffin alapporral percek alatt varázsolhatsz az asztalra illatos süteményeket - akár hétköznap is.

A doboz 12 darab muffin elkészítéséhez elegendő és tartalmazza a papír sütőformát is. Csupán néhány friss hozzávalót (tojás, étolaj, víz) kell belekeverni, kb. 20 percig sütni, és máris kész a csokidarabos muffin.

Felhasználás

További hozzávalók: 2 db M-es méretű tojás, 125 ml napraforgóolaj, 75 ml víz.

  1. Előkészítés: A 12 papírformát állítsd egy tepsibe. A sütőt melegítsd elő:  Alsó-felső sütés esetén kb. 180°C-ra, légkeverés esetén kb. 160°C-ra. A sütési idő kb. 20-25 perc.
  2. Tészta elkészítése: A csokoládédarabok felét tedd félre. A süteményport és a maradék csokoládédarabokat öntsd egy keverőtálba. Add hozzá a tojásokat, a napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel dolgozd össze.
  3. Sütés: A tésztát azonnal, 2 evőkanál segítségével egyenletesen oszlasd el a papírformákban. Az előzőleg félretett csokoládédarabokkal szórd meg a muffinok tetejét. A tepsit told a sütő közepébe és a süteményeket süsd meg, 

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.