Nestlé

Nestlé kakaós ízesítő 10 hónapos kortól

400 g
 2 399 Ft 5 998 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Tudtad-e?

Az 1-3 éves kisgyermekek táplálására vonatkozó szakmai ajánlás szerint a tehéntej helyett az életkornak megfelelő, napi fél liter tejalapú gyerekital fogyasztása javasolt, hogy a napi vasszükségletet fedezni tudjuk.

  • A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését
  • A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra
  • Az A-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a C-vitamin fontos szerepet játszik a vas felszívódásában
  • A jód elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését

Felhasználás

  1. Készíts el 200 ml-t a baba szokásos tejalapú italából hidegen, vagy melegen.
  2. Adj hozzá 3-4 teáskanál (kb. 20 g) Nestlé Junior kakaós ízesítő port, jól rázd össze, illetve keverd el. Azonnal fogyasztható.

A gyártóról

A Nestlé a világ egyik legnagyobb ital- és élelmiszeripari vállalata. Több mint 2 000 márkánk van a világszerte ismert, ikonikus termékektől a helyi kedvencekig, és a világ 191 országában vagyunk jelen.

Történetünk 1866-ban kezdődött, amikor az Anglo-Swiss Condensed Milk Company megnyitotta első sűrített tej üzemét Svájcban. Henri Nestlé 1867-ben úttörő csecsemőtápszert dolgoz ki, az általa alapított vállalat 1905-ben egyesül az Anglo-Swiss vállalattal és ezzel megalakul a ma Nestlé Group néven ismert vállalatcsopot.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minden egyes használat után gondosan zárd le a dobozt. A felbontott doboz tartalmát 3 héten belül használd fel.

Forgalmazó

Nestlé Hungária Kft.
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.