Zöld Farm

Zöldfarm BIO ESL Tej 1,5%

500 ml

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

BIO
 419 Ft 838 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

ESL TECHNOLÓGIÁVAL ELŐÁLLÍTOTT, NAGYON MAGASHŐMÉRSÉKLETEN HŐKEZELT, HOMOGÉNEZETT ZSÍRSZEGÉNY BIOTEJ
Zsírtartalom: 1,5%

Az ESL (Extend Shelf Life) technológia gyakorlatilag a pasztőrözés és az ultrapasztőrözés között van. Olyan hőkezelés, amelynek során a tejet néhány pillanatig 100-135 °C közötti hőmérsékletre melegítik, majd gyorsan lehűtik. Ennek következtében a tej élvezeti értéke nem csökken, azonban az eltarthatósága 21-28 napra nő. Az ESL tejek hűtést igényelnek.

A Zöldfarm Magyarország első biotejtermék családja, amelyet biogazdálkodásból származó tejből készítenek. A biotej természetességét, származási helyét és a feldolgozás körülményeit rendszeresen ellenőrzik a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakemberei. A Zöldfarm a magyar biotejtermék piacon egy jól bevezetett, ismert márkaként van jelen.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

Naszálytej Zrt.
2657 Vác, Deákvári fasor 10.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.