-15 %

Zöld Farm

Zöldfarm BIO UHT Tej 2,8%

1 l

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 20 NAPIG

Maximum 2 db/megrendelésBIO
Kedvezmény vége: 10. 3.
 414 Ft 
488 Ft414 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Ultramagas hőmérsékleten kezelt, homogénezett, félzsíros, biogazdaságból származó tej.
Zsírtartalom: 2,8%

A Zöldfarm Magyarország első biotejtermék családja, amelyet biogazdálkodásból származó tejből készítünk. A biotej természetességét, származási helyét és a feldolgozás körülményeit rendszeresen ellenőrzik a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakemberei. A Zöldfarm a magyar biotejtermék piacon egy jól bevezetett, ismert márkaként van jelen, melyet hagyományos és bio tofu készítményekben kínálunk fogyasztóinknak. A szárított szójatermékekkel ellentétben megtalálhatóak a szójabab összes értékes összetevői – ajánljuk többek között a tejfehérje érzékeny fogyasztóinknak is, hiszen számukra kitűnő választás lehet a megfelelő fehérje pótlására.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó, felbontás után hűtést igényel.

Forgalmazó

Naszálytej Zrt.
2655 Vác, Deákvári fasor 10.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 20 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.