Tihany Válogatás Grill camembert grill fűszerkeverékkel (2x80g)

163 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

Újdonság
 1 390 Ft 8 528 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

Termékleírás

A mindennapok ínyencsége, amit a Balaton-felvidék életérzése inspirált. A Tihany Camembert a helyi sajtmesterek több évtizedes szakértelmének és a friss, magyar tejnek köszönheti egyedi ízét. A Tihany Grill Camembert belül a már megszokott utánozhatatlan lágyságot és krémességet nyújtja, míg külső kérgét egyedi fűszerkeverék teszi ropogóssá. Serpenyőben és grillrácson egyaránt elkészíthető.

Elkészítési javaslat

  • Grillrácson -190-205°C - 2-3 perc. A sajtokat egyesével csomagolja be alufóliába, és így helyezze a grillrácsra. Sütési idő 2-3 perc, félidőben a becsomagolt sajtokat fordítsa meg. Az elkészült grill camembert-ek felvágása előtt várjon 2-3 percet, hogy megakadályozza a sajt kifolyását.
  • Tűzhelyen grill serpenyőben - 190-205°C - 2-3 perc. A sajtokat további olaj hozzáadása nélkül helyezze a felforrósított serpenyőbe. Sütési idő 2-3 perc nagy lángon, félidőben a sajtokat fordítsa meg. Az elkészült grill camembert-ek felvágása előtt várjon 2-3 percet, hogy megakadályozza a sajt kifolyását.

Termelői információ

A Savencia 1956-os alapítása óta a sajtkülönlegességek nemzetközi vezetőjévé vált. A francia anyavállalatcsoport sikerét a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában a maga sajátos módján fejlesztik tovább. A hagyományos márkák történetei és öröksége a mai napig folytatódik. A természettel való kölcsönös harmónia az alapja munkáik minőségi eredményeinek. Tisztában vannak azzal, hogy a legjobb dolgok csak a környezetért való felelős gondoskodással összhangban jöhetnek létre.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolva fogyasztható: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó

Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt.
8900 Zalaegerszeg
Platán sor 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.