Bords Eve csökkentett zsírtartalmú margarin vitaminokkal

500 g
 999 Ft 1 998 Ft/kg
Származási ország: Lengyelország,

A Bords Eve csökkentett zsírtartalmú margarin vitaminokkal természetes anyagokból, skandináv recept alapján készül, a letisztult ízvilágot a finom margarin lágyságával ötvözi, ráadásul a hozzáadott vitaminokkal jót is teszel az egészségednek. Egy igényes család asztaláról sem hiányozhat ez a tradicionális, mégis friss különlegesség.

Miért oly népszerűek már több mint 15 éve a Bords Eve margarinok?

A Bords Eve a skandináv életvitel méltán kedvelt nagykövete Magyarországon és Európában egyaránt. A margarinkülönlegesség kiváló ízét az egyedülálló receptúrán alapuló gondos előállításnak köszönheti. Ízeiben megjelenik a skandináv frissesség, a természetesség, amely azonnal magával ragad és az északi vidék csodás tájaira varázsol minket. Legyen szó egészséges reggeliről vagy uzsonnáról, a Bords Eve valódi vajat idéző ízvilágával különleges élményt nyújt.

Tárolás

Hűtve tárolandó.

Forgalmazó

BUNGE ZRT
Bunge Polska Sp. z o. o. 05-480 Karczew ul. Jagodne 1 Polska


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 69 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.