
Kométa
Kométa kemencés sült császárszalonna csík
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 14 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Sült császárszalonna.
A minőségi alapanyagokból készült Kométa Kemencés termékek közül mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő finomságot. A kíméletes pácolás, a kemencében sütés és a bükkfán való füstölés a húst porhanyóssá, aromában gazdaggá teszi. A Kométa üzeme teljesen szójamentes, a termékek hozzáadott glutén-, glutamát- és a sajtos termékek kivételével laktóz- és tejfehérjementesek.
A különleges ízélmény garantált. Kézműves gondoskodás, egy nagyvállalat szakértelmével.

Tárolás
0-5 °C között tárolandó. Fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig, a fogyaszthatósági idő bontatlan csomagolásra vonatkozik.
Forgalmazó
Kometa 99 Zrt.
7400 Kaposvár, Pécsi utca 67-69.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Bőrös sertés császárszalonna | 91 % |
| Ivóvíz | |
| Étkezési só | |
| Dextróz | |
| aromák | |
| Növényi rost | |
| Stabilizátor | |
| E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
| E450 - Difoszfátok | |
| E508 - Kálium-klorid | |
| Zselésítőszer | |
| E407a - Euchema-gumi | |
| Cukor | |
| Maltodextrin | |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| E331 - Nátrium-citrátok | |
| E500 - Nátrium-karbonátok | |
| Antioxidáns | |
| E301 - Nátrium-aszkorbát | |
| Sűrítőanyag | |
| E415 - Xantángumi | |
| Füst aroma | |
| Tartósítószer | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1368 kJ/331 kCal |
| Zsír | 30 g |
| amelyből telített zsírsavak | 11.3 g |
| Szénhidrát | 1.2 g |
| amelyből cukor | 0.9 g |
| Fehérje | 14 g |
| Só | 2.1 g |
| Élelmi rost | g |