• Kedves Kiflis! Gyereknap alkalmából készültünk egy kis meglepetéssel! Május 26-27-én 20%-os kedvezményt adunk számos LEGO termékünkre...nem csak kicsiknek! ;) 
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Termékleírás

Fedezd fel a zamatos AdeZ Mesés Mandula növényi alapú italt. A mandula rendkívül tápláló, E vitaminban gazdag olajos mag. A növényi összetevők egyedi keverékével az AdeZ elhozza a nagyszerű ízeket a növényi alapú italok világába, tápláló és jóízű választást kínálva reggelihez és bármikor a nap során. Finom magában italként, vagy gabonapelyhekkel, smoothie-k alapanyagaként, teához vagy kávéhoz, sőt, akár főzéshez is. AdeZ, tápláld a benned rejlő lehetőségeket. 

  • Növényi alapú ital, 30%-ban növényi eredetű és 100%-ban újrahasznosítható palackban.
  • Hozzáadott cukor nélkül (Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz).
  • Természetesen laktózmentes.
  • D-vitamin, B12-vitamin és kalcium forrás. 

Használat

Fogyasztás előtt felrázandó!

Tárolás

Száraz, hűvös, szagmentes helyen tárolja, napfénytől és hőforrásoktól távol. Felbontás után hűtve tárolja és 5 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
Némedi út 104., Dunaharaszti, 2330


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 362 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 120 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.