• Jó hír hétvégére!

    Ingyenes kiszállítással kedveskedünk vasárnap zárásig, hogy mehessetek a szabadba pihenni, majd mi pakolunk! :)  Kuponkód: HAPPYHETVEGE
  • Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Rézangyal Prémium Kajszibarack 44%

500 ml
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
6 990 Ft 13 980 Ft/l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: EU,

A jellegzetes, telt aromák mellett a magasabb alkohol még erőteljesebb édes aromákat és fűszeresebb jellemet varázsol italunknak.

Két olyan kiváló, versenyeken is rendszeresen megmérkőző tornyos pálinka házasítása, amelyek egyike széles lekváros, telt ízjegyekkel rendelkező, másika az üde, friss és virágos jegyeket viselő barackpálinka.

  • Illat: Könnyed, virágos, tavaszi illatok és lekváros, fűszeres jegyek fedezhetőek fel illatában
  • Íz: Édes aromák, pikánsan citrusos jelleggel és határozott alkoholérzet övezi
  • Lecsengés: Hosszú lecsengésű, intenzív aromák követik
  • Alkohol tartalom: 44%

Íztérkép

Az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk. Egy újonnan kifejlesztett szempontrendszer szerint a legfőbb jegyek és karakterek mentén osztályoztuk, majd felvázoltuk azok íztérképét. A prémiumkollekció tagjait ezen bírálatok mentén választottuk ki úgy, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra. Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható.

A márkáról

A Rézangyal megalkotásakor legfőbb feladatként a hazai pálinkakultúra megteremtését tűztük ki egy olyan környezetben, ahol a kereskedelmi forgalomban értékesített „pálinka” nagyrészt csak pálinkának álcázott folyadék volt.

A Rézangyal piacvezető pálinkamárka. Legfőbb jellemzői a magas márkaismertség, az állandó és magas minőség, a széles termékportfólió, illetve a kiváló ár-érték arány.A Rézangyal blended pálinkák jellemzője a 100% magyar gyümölcs, a legalább 37,5% alkoholfok és az adalékmentesség. Magas minőség és szakmaiság is jellemzi, hiszen itt a hangsúly a jó pálinka élvezetén van, nem azon, hogy gyorsan fogyasszuk és túllegyünk rajta. A rézanygal pálinka íze rendkívül harmonikus, komplex és letisztult, melyet a gyümölcságyon történő érlelés még érdekesebbé varázsol.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.