Hotos Manouri Lágy Sajt Kecske- és Juh tejből

150 g
 1 449 Ft 9 660 Ft/kg
Származási ország: EU,

Termékleírás

Hagyományos fehér lágy sajt juh- és kecsketejből. Tipikus görög sajt, amely a fetához hasonlóan oltalom alatt álló eredetmegjelölést kapott. Egyedülálló tejillatú, gazdag utóízzel. Íze finom és puha, desszertként is fogyasztható.

Sokrétűen használható: saláták, tésztaételek, sütemények készítéséhez, de annak ellenére, hogy lágy sajt, grillezhető. Hő hatására lágyul, aranybarna kérget kap, de nem folyik el, így egyedülálló a grillsajtok között.

Termelői információ

Történetük 1980-ba nyúlik vissza, és sikerrel teli mind Görögországban, mind külföldön. Ez a siker az Arvaniti Dairy-t a világ legversenyképesebb tejipari vállalkozásai közé emelte.

Termékeik minőségét a World Championship Cheese Contest-en aranydíjjal jutalmazták. Ez a hatalmas jutalom, amelyet első alkalommal adtak egy görög tejipari vállalkozásnak, a páratlan sajtkészítő tudásuk elismerése és a munkájuk iránti szeretet megerősítése.

Tárolás

4-6°C között tárolandó!

Forgalmazó

Hellas-Invest Kft.
2045 Törökbálint,
Raktárvárosi út. DEPO, II-es kapu


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 80 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 30 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.