Goat Farm

Goat Farm Füstölt szeletelt kecske sajt

100 g
949 Ft 9 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Hollandia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Goat Farm Smoked szeletelt kecske sajt

Egy igazi különlegesség – egy holland füstölt sajt, amely 100% kecsketejből készül. A füstölésnek köszönhetően kifejező, mély aromát kap. Ugyanakkor nem veszít ízvilágából, amit a kecskesajt szerelmesei értékelnek. A füstös barna héj egy bársonyos, kellemesen sós és tejes belsőt rejt. A Goat Farm márka a legmagasabb minőséget biztosítja már az elejétől fogva. Olyan farmok tejét használja, ahol az állatok magas szintű kényelmet és gondoskodást kapnak. Az alpesi kecskék, amelyek teje a gyártáshoz szükséges, az év nagy részében szabadon legelnek a hatalmas, zöld réteken. A füstölt kecskesajt egy egyedi termék, amely ízletes alternatívát nyújt más sajtokhoz képest. Különösen vonzó lehet a füstölt különlegességek kedvelőinek és azoknak, akik kulináris inspirációt keresnek."

A forgalmazóról

Az Euroser Dairy Group elkötelezett abban, hogy a legjobb forgalmazó legyen a prémium tejtermékek szegmensében Kelet- és Közép-Európában. Az Euroser Dairy Group elismert európai tejtermékek tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A cég portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és változatos választékát tartalmazza.

Tárolás

 +1°C - +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Lengyelország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 40 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

kecskesajt80 %
pasztőrözött kecsketej
Étkezési só
tejsavbaktérium kultura
Mikroba eredetű oltóenzim
víz
Keményítő
Emulgeálósók
E452 - Polifoszfátok (nátrium, kálium és kalcium)
E339 - Nátrium-foszfátok
Étkezési só

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.