
Formagia
Formagia Gorgonzola lágy kéksajt
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékinformáció
Lágy oltós sajt érlelt, kék penész túlszaporodásával. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 48% (m/m)
Kék-zöld erezettel ellátott olasz sajt, finom, szájban olvadó textúrával, fűszeres ízzel.
Kéksajtokat már évszázadok óta készítenek, a sajtkészítés első fázisában, a megalvadt tejből elkészült töretet oltják be egy Penicillium roqueforti vagy penicilium glaucum nevű, nemes penészgombával. Az érlelés folyamán ez a nemes penészgomba átjárja a sajtot, és világoszöldtől egészen sötétkék színűre szinezi azt.
Italiano vero! - ezek a szavak teljes mértékben leírják az olasz hagyományokkal és az íz mélységével töltött Formagia sajtokat. A szívből és nagy gondossággal készített Formagia sajtokkal akár a családi vacsorák során minden nap élvezheti az olasz ízeket.
Tárolás
+0 - +4 °C között tárolandó! Felbontás után légmentesen tároljuk és 2 napon belül fogyasszuk el.
Forgalmazó
Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
ul. Geologiczna 20, 02-246 Varsó
Lengyelország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| pasztőrözött tej |
| Étkezési só |
| tejsavbaktérium kultura |
| Borjúoltó |
| Penészkultúrák |
| penicillium roqueforti |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1270 kJ/306 kCal |
| Zsír | 25 g |
| amelyből telített zsírsavak | 18 g |
| Szénhidrát | 1.7 g |
| amelyből cukor | 0 g |
| Fehérje | 19 g |
| Só | 1.7 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |