Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Formagia

Formagia Gorgonzola lágy kéksajt

100 g
1149 Ft 11 490 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékinformáció

Lágy oltós sajt érlelt, kék penész túlszaporodásával. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 48% (m/m)

Kék-zöld erezettel ellátott olasz sajt, finom, szájban olvadó textúrával, fűszeres ízzel.

Kéksajtokat már évszázadok óta készítenek, a sajtkészítés első fázisában, a megalvadt tejből elkészült töretet oltják be egy Penicillium roqueforti vagy penicilium glaucum nevű, nemes penészgombával. Az érlelés folyamán ez a nemes penészgomba átjárja a sajtot, és világoszöldtől egészen sötétkék színűre szinezi azt.

Italiano vero! - ezek a szavak teljes mértékben leírják az olasz hagyományokkal és az íz mélységével töltött Formagia sajtokat. A szívből és nagy gondossággal készített Formagia sajtokkal akár a családi vacsorák során minden nap élvezheti az olasz ízeket.

Tárolás

+0 - +4 °C között tárolandó! Felbontás után légmentesen tároljuk és 2 napon belül fogyasszuk el.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.

ul. Geologiczna 20, 02-246 Varsó

Lengyelország

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 33 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

pasztőrözött tej
Étkezési só
tejsavbaktérium kultura
Borjúoltó
Penészkultúrák
penicillium roqueforti

Tápérték: 100 g

Energia1270 kJ/306 kCal
Zsír25 g
amelyből telített zsírsavak18 g
Szénhidrát1.7 g
amelyből cukor0 g
Fehérje19 g
1.7 g
Élelmi rost g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.