Dublin Dairy Ír vaj

200 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 19 NAPIG

 1 290 Ft 6 450 Ft/kg
Származási ország: Írország,

Az eredeti receptek szerint előállított hagyományos ír vaj, 82% zsírtartalommal. A legjobb szendvicsekhez és mindenféle süteményhez és sütihez.

Van egy oka annak, hogy Írországot miért hívják Green Islandnek (Zöld Szigetnek): híres ugyanis az örökzöld rétjeiről, ahol a tehenek szinte egész évben legelnek. Ennek köszönhetően lesz az ott legelő tehenek tejéből készült Dublin Dairy vaj annyira kivételes és ízletes.

Az Euroser Dairy Group elkötelezett abban, hogy a legjobb forgalmazó legyen a prémium tejtermékek szegmensében Kelet- és Közép-Európában. Az Euroser Dairy Group elismert európai tejtermékek tulajdonosa, exportőre és forgalmazója. A cég portfóliója gondosan kiválasztott termékek széles és változatos választékát tartalmazza.

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Euroser Dairy Group Sp.z.o.o. - Sp.k.
Lengyelország


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 19 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.