Dodoni

Dodoni Halloumi sajt

225 g
1 999 Ft 8 884 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ciprus,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Dodoni Halloumi-t a hagyományos ciprusi sajtkészítési módszerek szerint állítják elő, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően a DODONI gyárban, Limassolban, Cipruson. Finom sütve vagy grillezve, mivel a magas olvadáspont lehetővé teszi, hogy a sajton ízletes aranykéreg képződjön.

Félkemény, érlelés nélkül készült, sóban pácolt sajt. Tehén-, juh- és kecsketej keverékéből készült, hagyományos ciprusi technológiával, egy kis menta hozzáadásával.

Termelői információ

Dodoni mezőgazdasági szövetkezetének történeleme 1963-ig nyúlik vissza. Ma a Dodoni a görög feta vezető gyártója, az első számú Görögországban és exportban is. Mintegy 80-féle tejterméket állít elő, amelyek között világhírű feta, friss tej, joghurt, kemény tehénsajt, galotyri, vaj és még sok más friss termék megtalálható. A 80-as évek óta a Dodoni termékeket külföldön is forgalmazzák, így a Dodoni Görögország és különösen az Epirus térség nagykövetévé vált az egész világon.

Tárolás

+1 - +8 °C között tárolandó.

Forgalmazó

DODONI
Görögország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 49 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Pasztőrözött tehén-, kecske- és juhtej
menta
Nem állati eredetű oltó

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.