• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Violife Mozarella tipusú növényi tömb

200 g
 1 549 Ft 7 745 Ft/kg
Származási ország: Görögország,

Violife mozarella növényi tömb vegánoknak és tejcukor-érzékenyeknek is. Tejmentes, laktózmentes, szójamentes, pálmaolajmentes, gluténmentes.

A Violife növényi készítmény család kitűnő alternatíva a különféle sajtok kiváltására. Alapvetően keményítőből készülnek, ezért a szójaallergia lehetőségét is kizárják. Sok éves kísérletezés eredménye, hogy a Violife növényi készítmények ízvilága annyira kellemes és az állati sajthoz hasonlatos, hogy így már nem kell lemondanunk a sajt ízvilágának élményéről. Szendvicsekhez kemény növényi tömböt, növényi készítményt és növényi szeletet is találunk a kínálatban.

A Violife több mint 25 éve elkötelezte magát arra, hogy csodálatos ízű, 100%-ban vegán, tejtermék mentes és GMO-mentes élelmiszereket készítsen. Az összes növényi alapú élelmiszerük mentes az általános allergénektől, a laktóztól és a gluténtől, valamint a szójától és a diótól. Állati összetevőktől mentes, tiszta, egészséges ételeket készítenek. Büszkék arra, hogy világszerte sok vegetáriánus és vegán fogyasztónak a kedvencei lehetnek.

Tárolás

 +2 - +8°C között tárolandó, felbontás után 7 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó

ARIVIA S.A.
D.Α. 13, Block 31, Phase B, P.C. 57022, Sindos Industrial Area, Thessaloniki, Greece

BIOrganik Online Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 47.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.