Cappy

Cappy Narancslé 100% gyümölcstartalommal sűrítményből

1 l
949 Ft 949 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A visszaváltható csomagolás miatt a termék megvásárlása esetén plusz 50Ft kerül számlázásra.

Cappy Narancslé 100% gyümölcstartalommal sűrítményből

100%-os narancslé 14 narancsból kirpéselve. Töltsd fel az energiáidat egy pohár finom Cappy narancslével, mely hozzáadott C-vitamint és Káliumot tartalmaz. A C-vitamin segíti az immunrendszer normal működését. Fogyasztása változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként ajánlott.

A márkáról

Mi, a Cappy csapata már több mint 60 éve sajtoljuk ki a lehető legtöbb jóságot a gyümölcsökből. munkánk gyümölcsei jóízű, magas tápértékű és kiemelkedő minőségű gyümölcslevek, nektárok és gyümölcsitalok.

1940. május 13-án Belgium küszöbön álló német megszállására számítva Carl West, a Coca-Cola belgiumi menedzsere azt javasolta beosztottainak, hogy berendezéseikkel és cukorkészletükkel meneküljenek Angliába. Hosszú és drámai eseményekben is bővelkedő útjuk azonban meghiúsult, ugyanis az Angol-csatorna partján arra kényszerültek, hogy visszatérjenek Belgiumba. Hazatérve meglepődve látták, hogy az üzem sértetlen maradt.

A háború ellenére az élet ment tovább. Mivel képtelenség volt a híres Coca-Cola koncentrátumot az Egyesült Államokból beszerezni, Carl West kidolgozott egy narancsízű italt, amelyet Cappy-nek nevezett el. A belgák azonnal szívükbe zárták az italt, amely később az egyik legnépszerűbb The Coca-Cola Company márkává vált.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

narancslé
sűrítményből

Tápérték: 100 ml

Energia42 kJ/84 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát8.7 g
amelyből cukor8.7 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost g