• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Gillette Fusion5 ProGlide Férfi Borotvához

8 db
 21 699 Ft 2 712 Ft/db
Származási ország: Németország,

Gillette Fusion5 ProGlide Férfi Borotvához, 8 db Pótfej

Termék leírás

A Gillette Fusion5 ProGlide férfi borotva pótfejek 5 darab súrlódásgátló pengével rendelkeznek, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek, többek között a bajusz és a pajesz megformázásához. A továbbfejlesztett krémezőcsík még több síkosítót tartalmaz (mint a Fusion5 borotva). Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProGlide férfi borotvabetétek minden egyes Fusion5 és Fusion5 Power borotvára felpattinthatók. A korábban Fusion ProGlide Power néven ismert Gillette borotvák.

  • 5 darab súrlódásgátló pengével ellátott Gillette borotvafejek; a szinte alig érezhető borotválkozásért
  • Precíziós nyíró a borotvafej hátoldalán, amely kiválóan alkalmas a szélek megformázásához (a bajusz vagy a pajesz környékén)
  • Továbbfejlesztett krémezőcsík még több síkosítóval (mint a Fusion5 borotva)
  • Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető
  • Az összes Fusion5 és Fusion5 Power borotvával használható

Termelői információk

A precizitásra való törekvésünk King C. Gillette öröksége, akinek elképzelése több, mint 100 éve inspirál bennünket a folyamatos megújulásra, hogy a világ legjobb borotváival büszkélkedhessünk. Munkánk még nem ért véget.

King Gillette kifejezetten úgy tervezte meg az első biztonsági borotvát, hogy a borbélyok által végzett minőségi borotválkozás otthon is lehetséges legyen. Arra törekedett, hogy addig fejlessze borotváit, amíg már nem lehet jobbat előállítani. A férfiborotvák evolúciója azonban King Gillette halála után is töretlen maradt, és a Gillette borotvákat azóta is folyamatosan fejlesztik.

A férfiak több mint 100 éve választják a Gillette-et borotválkozási igényeik kielégítésére. Termékeinket ezeknek az igényeknek megfelelően fejlesztjük: alaposabb borotválkozás, nagyobb kényelem és kevesebb visszamaradt szőrszál.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.