Chicco

Chicco szülés utáni 3 rétegű betét

30 db
3 549 Ft 118 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Szülés utáni 3 rétegű betét 30 db-os (38,5cm hosszú). A Chicco szülés utáni betét speciálisan a véralvadék, szövettörmelék, méhseb váladék felfogására készült kifejezetten a kórházi napokra, ami általában 2-3 nap, és az első hét otthon töltött éjszakáira. 

  • A gátvarrat nem akad bele
  • Nem csúszik el a betét, mert kellően hosszú a lábak között ezért nem folyik túl a váladék, így a hálóing sem lesz foltos
  • A betét hossza 38 cm, a legbiztonságosabb méret a kórházi fekvés idejére
  • A felső vattaréteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fertőzés esetén fontos információt ad az orvosnak
  • A folyadékelnyelő abszorbens golyók kocsonyássá kötik a váladékot, nem folyik ki

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.