-12 %

Signal

Signal Long Active Nature Elements Charcoal White & Detox Fogkrém

75 ml
Kedvezmény vége: 4. 23.
699 Ft  799 Ft
9 320 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Signal Long Active Nature Elements aktív szenet tartalmaz, mely tisztító tulajdonságáról ismert. Segít eltávolítani a foltokat és visszaállítani a fogak természetes fehérségét. A természet ihlette, 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, a víztartalmat beleértve. Formulája cinket tartalmaz, melynek természetes antibakteriális hatása segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen akár 24 órán (rendszeres napi kétszeri (reggel+este) fogmosás mellett) keresztül.

  • A természet inspirálta
  • Aktív szénnel
  • Cink ásvánnya
  • Teljes körű védelem
  • Gyengéd formula

Termelői információ

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Aqua
Hydrogenated starch hydrolysate Hydrated silica PEG-32 Zinc citrate Sodium lauryl sulfate Aroma Charcoal powder Cellulose gum Sodium fluoride Sodium saccharin Glycerin CI 77499 Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F).