-32 %

Pampers Aqua Pure Nedves törlőkendő

432 db
Akció vége: 14. 2.
 5 399 Ft 
7 999 Ft13 Ft/db
Származási ország: Spanyolország,

A 99%-ban vízből és organikus pamutból készült Pampers Aqua Pure törlőkendő segít megóvni a babák finom bőrét. Parfümöt vagy alkoholt nem tartalmaz. Az összetevők fennmaradó 1%-a bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd tisztító hatóanyagokból valamint igazolt összetevőkből áll, melyek segítenek megőrizni a kisbabák bőrének pH-egyensúlyát, illetve óvják azt az irritációval szemben. Az Aqua Pure törlőkendők biztonságosan használhatók az újszülöttek bőrén is. 

A márkáról

Már több mint 50 éve legyártottuk az első pelenkánkat. A Pampers elsődleges célja a kezdetek óta a kisbabák boldog és egészséges fejlődésének elősegítése.. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden babának az igényeről.

Továbbra is biztonságos, kiváló minőségű és hatékony pelenkák és törlőkendők kifejlesztésén dolgozunk, melyekben megbízhatsz.

Kitartóan dolgozunk azért, hogy nap mint nap kiérdemelhessük ezt a bizalmat. A Pampers mindig is a minőséget, a biztonságot, a higiéniát és az egészséget helyezte előtérbe, legyen szó az alapanyagok körültekintő beszerzéséről vagy a legyártott pelenkák mindennapos ellenőrzéséről.

Folytatjuk a több száz szülővel, egészségügyi szakemberrel, tudóssal, illetve a kórházakkal és a helyi közösségekkel végzett közös munkánkat, hogy a Pampers‑termékek továbbra is megfeleljenek a kisbabák igényeinek, valamint megőrizhessük a szülők bizalmát.

A csöppségek mindannyiunk számára gyönyörűbbé varázsolják a világot. Épp ezért a Pampersnél azon dolgozunk, hogy egy szebb bolygót hagyjunk nekik örökül. Egy olyan világot szeretnénk, melyben a babák boldogan, egészségesen, egy fenntartható környezetben fejlődhetnek és nőhetnek fel, bárhol is születtek. A kisbabák boldog és egészséges fejlődése a mozgatórugója mindannak, amit az elmúlt 50 évben tettünk. Ehhez pedig elengedhetetlen a fenntarthatóság figyelembevétele is.A járni tanuló kisgyermekekhez hasonlóan mi is minden nap újabb lépéseket teszünk meg, és a célunk az, hogy egyre előrébb jussunk.Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gondoskodjunk minden kisbabáról és a bolygóról, ahol felnőnek.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy utca 38.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.