• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Canada Dry csökkentett energiatartalmú gyömbérízű szénsavas üdítőital

500 ml
 379 Ft 758 Ft/l
Származási ország: Csehország,

Canada Dry csökkentett energiatartalmú gyömbérízű szénsavas üdítőital

A CanadaDry egy kanadai származású, kevésbé édes gyömbérízű üdítőital. A gyömbér felhasználásával készülő szénsavas üdítőital kiváló frissítő és társ a mindennapi kikapcsolódásban.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Canada Dry Ginger Ale története 1904-ben kezdődött, mint Pale Ginger Ale. Alapítója, John J. McLaughlin egy szénsavas vízüzemmel rendelkezett Kanadában, így amikor látta, hogy a sziruposabb gyömbér-Ale-k népszerűsége növekedni kezdett, eldöntötte, hogy készít ő is egy könnyebb változatot. Ez lett a Canada Dry Ginger Ale, amelyet ma ismerünk. Az alkohol tilalom ideje alatt a Canada Dry Ginger Ale népszerű kisérővé vált, amely elfedte az időszak népszerű italjainak ízét. Ezt gyakran szóda-pezsgőnek nevezték, évtizedekig forgalmazták a széles tömegek felé. Létrehozása óta a Canada Dry Ginger Ale, valódi gyömbér ízével, méltó ajándéka azoknak, akik valami nyugtatót és üdítőt keresnek.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

FÁÜ Zrt.
1239 Budapest, Helsinki út 121-123.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.