Canada Dry

Canada Dry csökkentett energiatartalmú gyömbérízű szénsavas üdítőital

1 l
 469 Ft 469 Ft/l
Származási ország: Lengyelország,

Canada Dry csökkentett energiatartalmú gyömbérízű szénsavas üdítőital

A CanadaDry egy kanadai származású, kevésbé édes gyömbérízű üdítőital. A gyömbér felhasználásával készülő szénsavas üdítőital kiváló frissítő és társ a mindennapi kikapcsolódásban.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Canada Dry Ginger Ale története 1904-ben kezdődött, mint Pale Ginger Ale. Alapítója, John J. McLaughlin egy szénsavas vízüzemmel rendelkezett Kanadában, így amikor látta, hogy a sziruposabb gyömbér-Ale-k népszerűsége növekedni kezdett, eldöntötte, hogy készít ő is egy könnyebb változatot. Ez lett a Canada Dry Ginger Ale, amelyet ma ismerünk. Az alkohol tilalom ideje alatt a Canada Dry Ginger Ale népszerű kisérővé vált, amely elfedte az időszak népszerű italjainak ízét. Ezt gyakran szóda-pezsgőnek nevezték, évtizedekig forgalmazták a széles tömegek felé. Létrehozása óta a Canada Dry Ginger Ale, valódi gyömbér ízével, méltó ajándéka azoknak, akik valami nyugtatót és üdítőt keresnek.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/pepper.jpg

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

FÁÜ Zrt.
1239 Budapest, Helsinki út 121-123.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.