Pepsi

Pepsi colaízű szénsavas üdítőital, cukorral és édesítőszerekkel

330 ml
 339 Ft 1 027 Ft/l
Származási ország: Lengyelország,

Pepsi colaízű szénsavas üdítőital

A világ egyik legismertebb márkájának nagykövetei világszerte olyan generációkat meghatározó ikonok, mint például Michael Jackson, Britney Spears, Beyoncé vagy Lionel Messi. A Pepsi továbbá büszke főszponzora az UEFA Bajnokok Ligája labdarúgó kupasorozatnak.

A mindenki által ismert és szeretett eredeti Pepsi mellett ma már megtalálható cukormentes, illetve ízesített cukormentes változatban is, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Egy frissítő íz a jelen és jövő generációnak. Teljes szívből. Pepsi

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

A Pepsi Cola története 1898-ban kezdődött, amikor Caleb D. Bradham new berni gyógyszerész az Amerikai Egyesült Államok-beli Észak-Karolinából a szénsavas víz, cukor, vanília, kóla olajok és mogyorók különféle vegyítésével kísérletezett, ekkor fedezte fel a Pepsi-Colát. Az egyik kombinációt, amely a barátainak leginkább ízlett, elnevezte Brad’s Drinknek. 1902-ben nevet változtattak, és a pepsinből eredeztették a márkanevet, amellyel utaltak gyógyhatására. A mai napig a gyermekorvosok előszeretettel ajánlják a terméket a hasfájós gyerekeknek. Így kapta Bradham itala a Pepsi-Cola nevet. Öt évvel később már hivatalosan is bejegyezték a terméket, emésztést elősegítő termékként reklámozták az újságok.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt.
1239 Budapest, Helsinki út 121-123.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.