Vilsund

Vilsund füstölt kagyló

200 g
1 749 Ft 8 745 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Dánia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Vilsund füstölt kagyló

Füstölt kagyló növényi olajban. Elsősorban mediterrán, tenger gyümölcsei típusú saláták vagy tészták készítéséhez ajánljuk, de rizottóban is nagyon ízletes, egészséges és tápláló. Fogyasztásra kész termék, nem igényel további konyhai előkészítést, ezáltal több időt és energiát spórolhat meg magának, mégis ízletes fogások kerülnek az asztalra.

A kagylót egyedi, izgalmas ízvilágán kívül rendkívül egészséges ételként tartják számon. Telítetlen zsírsavakban gazdag, magas fehérjetartalmú, B12-vitamin és számos ásványi anyag fontos forrása. A benne található szterolok meg tudják akadályozni a koleszterin felszívódását.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

A márkáról

A dán halászok már évszázadok óta foglalkoznak kagylóhalászattal. A Dán Királyság 1851-ben hivatalos keretek közé ültette ezt a gyakorlatot és ezzel megalapozta a Lim fjordi üzletszerű kagylóhalászatot, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend.

Az 1986-ban megalakult Vilsund Muslinge Industri A/S 2010-ben összeolvadt a Limfjord vállalattal és azóta Vilsund Blue A/S néven működik, székhelye pedig Nykøbing Mors-ban található, Dániában. A 70 alkalmazottat foglalkoztató vállalat 3 ipari helyszínen végzi tevékenységét.

A cég számára az értéket a folyamatos termékfejlesztések és a minőség jelenti. 2010-ben a Vilsund Blue A/S volt az első kagylógyártó cég, aki MSC (fenntartható halászat) tanúsítványt szerzett. 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban bejutott a vállalat a Seafood Excellence Global Awards döntőjébe, 2014-ben pedig az első díjat is megszerezte a Kagylópor és az Ízfokozó kategóriákban. 2015-ben a Vilsund Blue A/S elnyerte a rangos Børsens Smagspris 2015 díjat is a Vilsund Premium Limfjord kék kagylójával.

A cég az élelmiszerbiztonságot, az alapanyagok nyomonkövethetőségét és a környezeti szempontból fenntartható halászatot előtérbe helyezve a legmagasabb színvonalat nyújtja lokális és nemzetközi szinten egyaránt.

Tárolás

A termék hűtést nem igényel, de felnyitás után hűtőben tárolandó és három napon belül elfogyasztandó!

Forgalmazó
Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 352 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 120 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

füstölt kékkagyló (mytilus edulis), repceolaj, étkezési só

Allergének

Rákfélék
Puhatestűek
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.