Vilsund

Vilsund füstölt kagyló

200 g
1 749 Ft 8 745 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Dánia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Füstölt kagyló növényi olajban. Fogyasztásra kész termék, melyet elsősorban saláták vagy tészták készítéséhez ajánlunk, de rizottóban is nagyon ízletes, egészséges és tápláló.

A Del Pierre Central Europe Kft. 2004-ben jött létre két élelmiszeripari tapasztalattal rendelkező tulajdonos vezetésével. Az elmúlt több mint 10 évben a cég dinamikusan fejlődött az előre mutató partneri együttműködéseknek és a folyamatos innovációknak köszönhetően. A vállalat teljes mértékben magyar tulajdonú, tradicionális kereskedő cég, a magyar élelmiszer kereskedelem meghatározó szereplője. Hazai forgalmazóként nagy világmárkák magyarországi képviseletét látja el, valamint egyedi, sajátmárkás termékek fejlesztésében is részt vesz.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

A termék hűtést nem igényel, de felnyitás után hűtőben tárolandó és három napon belül elfogyasztandó!

Forgalmazó

Del Pierre Central Europe Kft.
Budapest, Pasaréti út 106, 1026

Származási hely: Dánia


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 358 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 120 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

füstölt kékkagyló (mytilus edulis), repceolaj, étkezési só

Allergének

Rákfélék
Puhatestűek
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.