• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Dettol Pumpás folyékony szappan utántöltő Aloe Vera

500 ml
Nagyszerű ajánlat
 1 499 Ft 2 998 Ft/l
Származási ország: Kína,

Az Új Dettol™ kézmosó gél utántöltő pumpás készülékhez - Aloe Vera és E-vitamin. Gyengéd a bőrhöz, kíméletlen a kórokozókkal. Végre itt van az az ápolás és kórokozók elleni védelem, melyet a család az egészséges kezek érdekében megérdemel. Új formulánk hatékonyan távolítja el a kórokozókat, ugyanakkor gyengéd a bőrhöz. Bőrgyógyászatilag tesztelve*. Mindennapi használatra alkalmas.

*Az alap formula tesztelve.
 

Használat

Ne töltsd újra az üveget öblítés nélkül. Öntsd a gélt az üres Dettol-üvegbe és csavard vissza a pumpát. Használat előtt alaposan rázd fel az üveget. Nedvesítsd be a kezed és nyomj két adag kézmosót a kezedre. Dörzsöld össze a kezeidet legalább 30 másodpercig, hogy a gél teljesen befedje azokat. Ne feledkezz meg körmökről és az ujjakról sem. Öblítsd le bő vízzel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.