Veet

Veet használatra kész hideggyanta szalagok érzékeny bőrre, lábra és testre

40 db
4 699 Ft 117 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Veet használatra kész hideggyanta szalagok érzékeny bőrre, lábra és testre. Általa könnyű eltávolítani a legrövidebb szőrszálakat is! 

Használat

A Veet gyantacsíkok használata előtt kérjük, olvasd el figyelmesen a csomagoláson lévő óvintézkedéseket. A szétválasztáshoz nem szükséges a csíkok összedörzsölése! Nagyszerű eredményt érhetdz el 4 egyszerű lépésben:

  1. Óvatosan húzza szét a gyantacsíkokat a kifelé álló kerek fülek segítségével
  2. Vigyen fel egy gyantacsíkot a bőrére, a szőr növekedésének irányában. Dörzsölje meg néhányszor abban az irányban, amerre a szőr nő, így gondoskodva a gyanta megfelelő megtapadásáról.
  3. Feszítse meg a bőrét. Fogja meg a fület, és amilyen gyorsan csak tudja rántsa le a gyantacsíkot a szőr növekedésével ellentétes irányban. A csíkot egyetlen gyors mozdulattal rántsa le, inkább a bőr közelében maradva, mint attól eltávolodva.
  4. A gyantázást követően tisztítsa meg bőrét az esetleges gyantamaradványoktól Perfect Finish törlőkendővel. A gyantázás után előfordulhat, hogy a bőr enyhén bepirosodik. Ez természetes, hideg vízzel öblítse le a gyantázott felületet, hogy segítsen megnyugtatni a bőrt. Ha némi irritációt érez, ne vakarja a területet. Ehelyett inkább kezével finom nyomást gyakoroljon a bőrére. A kellemetlen érzésnek nem szabad sokáig tartania - ha mégis, keresse fel orvosát.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Tartsa meg a külső csomagolást. Használat előtt olvassa el, majd tartsa be a használati utasításokat. Használható a lábakon, karon, hónaljon és bikinivonalon. NEM ALKALMAZHATÓ a fejen, arcon, szemen, orron, fülön, a végbélnyílás, a nemi szervek és mellbimbó környékén vagy bármely más testrészen. Ne használja visszéren, sebhelyeken, hegen, szemölcsön, anyajegyen, foltos, repedezett, kiütéses, irritált vagy napégette bőrön, vagy ha korábban a gyantára allergiás reakciója volt. A szőrtelenítések között mindig hagyjon legalább 72 órát eltelni. Amennyiben bőrbetegségben szenved vagy olyan gyógyszert szed/gyógykezelésben részesül, mely hatással lehet bőrére, kérjük a termék használata előtt konzultáljon orvosával. A gyantázás nem javasolt időskorúaknak, cukorbetegeknek, vagy retinoid készítményeket szedő személyeknek. Ha korábban még nem gyantázott, javasoljuk, hogy a lábak szőrtelenítésével kezdje. A hónalj és a bikinivonal érzékeny területeire csak akkor térjen rá, ha már gyakorlatot szerzett. Használat előtt gondoskodjon arról, hogy bőre száraz, irritációtól, krémektől, olajoktól illetve illatszerektől mentes legyen. Minden egyes használat előtt VÉGEZZEN PRÓBÁT A KEZELENDŐ BŐRFELÜLET EGY KIS RÉSZÉN, a használati útmutatóban leírtak szerint. Amennyiben 24 óra elteltével nem tapasztal kedvezőtlen elváltozást, folytathatja a termék használatát. Ha használat közben viszketést/csípést érez a bőrén, azonnal távolítsa el a terméket egy használt gyantacsík hátuljával, Perfect Finish törlőkendő vagy babaolaj segítségével, és hideg vízzel alaposan öblítse le. Ha az égető érzés nem múlik el, forduljon orvoshoz. Ne gyantázza egynél többször ugyanazt a területet. A bőr a használat után egy rövid ideig érzékenyebb lehet, ezért ne vakarja. Szőrtelenítés után azt ajánljuk, hogy a dezodorok vagy más illatosított termékek, barnítókrémek használata, úszás vagy napozás előtt várjon legalább 24 órát. Ha elfogyott a Perfect Finish törlőkendő, babaolajat is használhat. A gyanta eltávolítására ne használjon vizet, szappant vagy alkoholt. GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a külső csomagolást az orvosnak meg kell mutatni. Kerülni kell a termék szembe jutását. Ha a termék a szembe kerül, bő vízzel azonnal öblítse ki és forduljon orvoshoz. A termék terhesség alatt is használható, azonban fokozott óvatossággal járjon el, mert hámsérülést okozhat.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Gyantacsíkok: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, parfum, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool, prunus amydalus dulcis oil, tocopheryl acetate, CI 77891, CI 77007, Törlőkendők: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bBark oil, pelargonium graveolens flower oil