• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Veet Easy Strip Használatra kész hideggyanta szalagok érzékeny bőrre arcra

20 db
Nagyszerű ajánlat
 2 049 Ft 102 Ft/db
Származási ország: Franciaország,

Az arcra használható Veet gyantacsíkok új generációjával magabiztosan nézhetsz szembe a világgal. A gyantacsíkot úgy alakították ki, hogy precíz felvitelt tegyen lehetővé, így ideális az olyan kicsi és érzékeny területekre, mint a felső ajak, az arc és az áll. Különleges összetétel, az érzékeny bőrre gyakorolt jótékony hatásáról ismert mandulaolajjal és E-vitaminnal. Élvezd bőrödön a gél kellemes állagát, nagyszerű illatát és gyönyörű színét. Az Easy-Gelwax™ technológiát használó új gél összetétele:

  • Körbefogja és megtapad a legrövidebb szőrszálakon is, a bőrön viszont nem ragad
  • A szőrszálakat a gyökerüktől távolítja el, hogy akár 28 napig biztosítsa a bőr simaságát - ezáltal a gyantacsíkok gyakorlatlan felhasználói is bízhatnak abban, hogy már elsőre nagyszerű eredményt érhetnek el

Használat

A Veet gyantacsíkok használata előtt kérjük olvasd el figyelmesen az óvintézkedéseket. A szétválasztáshoz nem szükséges a gyantacsíkok összedörzsölése! Nagyszerű eredményt érhetsz el 4 egyszerű lépésben:

  1. A két dupla gyantacsíkot az elővágott vonal mentén válaszd szét, vedd az egyiket, és óvatosan húzd szét a csíkokat a kifelé álló kerek fülek segítségével.
  2. A szőr lefelé nő, balra illetve jobbra, ezért a két oldalt külön-külön gyantázd. Az ívelt fület a szőr növekedési irányába állítva helyezd a gyantacsíkot a felső ajkad egyik felére, majd dörzsöld át többször a szőr növekedési irányába (az orrodtól távolodva).
  3. Feszítsd meg a bőröd. Fogd meg a fület, és amilyen gyorsan csak tudod, rántsd le a gyantaszalagot a szőr növekedésével ellentétes irányban. A gyantacsíkot egyetlen gyors mozdulattal rántsd le, inkább a bőr közelében maradva, mint attól eltávolodva.
  4. A gyantázást követően tisztítsd meg bőrödet az esetleges gyantamaradványoktól Perfect Finish törlőkendővel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.