• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Mam Easy Active Műanyag cumisüveg

1 db
 2 299 Ft 2 299 Ft/db
Kategóriák:
Származási ország: EU,

A 330ml-es MAM Easy Active Baby Bottle az ideális cumisüveg aktív babáknak, mert annyira egyszerűen használható. A cumisüveg széles nyakú, így könnyen megtölthető és tisztítható. Csepegésmentes etetőcumival. Védőkupakja mérőpohárként is használható. Az alkatrészek nem kompatibilisek más gyártók termékeivel. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a kiszállított termék a képen látható terméktől színében és/vagy mintájában eltérhet.

  • Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértőink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára. További információ a www.mambaby.com oldalon
  • Minden MAM termék BPA és BPS mentes anyagból készül.
  • Életkori ajánlás: 4. hónaptól

Használat

Önsterilizálás 3 egyszerű lépésben: Tölts a szelepes aljba 20 ml vizet, helyezd bele az etetőcumit, tedd rá a cumisüveg testét, majd a védőkupakot. Melegítsd mikrohullámú sütőben 3 percig! (lásd a használati utasítást)

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

MAM Hungária Kft.
9795 Vaskeresztes Fő u. 132


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.