
Bányai
Bányai De Nada speciality szemeskávé
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Bányai De Nada speciality szemeskávé
A BACORE ültetvényünk neve valójában egy mozaikszó, ami a Banyai Coffee Research, vagyis a Bányai Kávékutatási központja, Itt kezdtük kísérleti kutatásainkat. Egyik kedvencünk az itt termesztett Caturra fajta, ami rendkívül jó alap a fermentációs kutatásokhoz. A 2025-ös szüret során kiválasztottunk egy dűlőt, és a szelektált szüretből származó termést acéltartályban, spontán CO2 nyomás alatt 120 órán keresztül anaerob natural eljárással dolgoztuk fel, majd pation szárítottuk. Ezt a kávét végtelen komplexitása és féktelen lendülete miatt kedveljük. A csészében egy fűszeres, gyömbéres, mustos, rumos karaktereket hordozó különleges kávét mutat.
- November hónap limitált Bányai kávéja.
- Fajta/variáns: Caturra
- Feldolgozás: Anaerob Natural

Termelői információ
A Bányai László, magyar származású farmer, Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről származik, ahol a termesztést és a feldolgozást a Lucky Cap tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért, a feldolgozási folyamatokért felel.

Tárolás
Legjobb tárolási hőmérséklet: 10-25 fok között.
Forgalmazó
Caffé dal' 1927 Kft.
7100 Szekszárd, Bátaszéki út 25.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.