
Olivieri 1882
Olivieri 1882 Klasszikus Panettone
1 kgHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A klasszikus panettone az olasz ünnepi tradíciók ikonikus süteménye. Kézműves panettonénk több mint négy napig tartó, kétszeres kelesztési eljárással készül, kizárólag élő kovász felhasználásával, és prémium mazsolával gazdagítva. Belsejében apró Bourbon vanília szemcsék is felfedezhetők. Rendkívül puha állagú, íze kifinomult, mégis karakteres.
Gazdag ízvilága mellett könnyen emészthető, a hosszú kelesztési folyamatnak és a legkiválóbb alapanyagoknak köszönhetően. Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges aromákat, félkész termékeket vagy növényi zsírokat.
100%-ban kézműves termék, teljes egészében kézzel készítve – ahogy a hagyomány megköveteli 1882 óta.
Tárolási útmutató
Száraz, hűvös helyen tárolandó, legfeljebb 20–22°C hőmérsékleten. Óvja közvetlen napfénytől és a hirtelen hőmérséklet-változásoktól. Felbontás után az eredeti csomagolásában, gondosan lezárva tartandó.
Tálalási javaslat
A panettone puha állagának és aromáinak legjobb élvezetéhez tálalás előtt melegítse 150°C-ra előmelegített sütőben 2 percig.
Mivel tartósítószer nélkül készült kézműves termék, kérjük, gondosan tárolja hűvös, száraz helyen, hőtől és hőingadozástól védve.
A gyártóról
A panettone a kedvenc szezonális süteményünk – szenvedéllyel készítjük, és büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőséget kínáljuk. Ez a puha és ízletes sütemény a legszebb családi pillanatokat idézi fel. Panettonénk íze gazdag, mégis könnyen emészthető, mivel kizárólag első osztályú alapanyagokat és hosszú kelesztési technológiát alkalmazunk. Nem tartalmaz tartósítószereket, félkész termékeket, aromákat vagy növényi zsírokat. 100%-ban kézzel készül, hagyományos módon, 1882 óta.
Több mint 140 éve kézi munkával készítjük süteményeinket, türelemmel követve a gyártás minden lépését, és szenvedéllyel dolgozva a tésztával, hogy létrehozzuk az igazi panettonét. Minden egyes panettone teljes egészében kézzel készül: az anyakovász frissítésétől a tészta gömbölyítéséig és keresztbevágásáig, a legmagasabb minőség érdekében. A "Panettone Olivieri 1882" elkészítése négy napot vesz igénybe.
Díjak és elismerések
Forgalmazó
VELKÁ PECKA, S.R.O.
Karolinská 654/2, Praha 8 - Karlín, 186 00
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 14 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
| Búzaliszt | |
| Vaj | |
| Friss pasztőrözött tojássárgája | |
| Mazsola | 13 % |
| Mazsola | |
| napraforgóolaj | |
| Kandírozott narancs | 11 % |
| Narancshéj | |
| Glükóz-fruktóz szirup | |
| Cukor | |
| Cukor | |
| Természetes kovász | |
| Búzaliszt | |
| víz | |
| víz | |
| Tej | |
| Kandírozott narancspasztа | |
| Narancshéj | |
| Glükóz-fruktóz szirup | |
| Cukor | |
| Emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei | |
| Só | |
| Tejszín | |
| Kukoricakeményítő | |
| bourbon vanília | |
| Citromhéj | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100g
| Energia | 1682 kJ/402 kCal |
| Zsír | 19 g |
| amelyből telített zsírsavak | 11 g |
| Szénhidrát | 51 g |
| amelyből cukor | 27 g |
| Fehérje | 7.2 g |
| Só | 0.56 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Tej |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Szójabab |
| Diófélék |
| Mustár |
| Szezámmag |