Avokádó változó érettségben

220 g
599 Ft 2 723 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

900+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Izrael, Peru,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A nagyon tápláló, sok fehérjét és olajat tartalmazó terméshúst nyersen fogyasztják. Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

*A kép illusztráció.

Érdekessége 

Az avokádó magas energiatartalmú és kitűnő telítetlen zsírsavforrás, amely jót tesz a szív- és érrendszernek. Gazdag vitaminokban is: C-vitamin, a B csoport vitaminjai, A-elővitamin, és valami még eredetibb: antioxidáns E-vitamint is tartalmaz. Ásványi anyag és nyomelem-tartalma magas és sokszínű. Újratölti a szervezetet káliummal, magnéziummal, vassal, cinkkel, rézzel és magánnal. A féléretten szedett avokádó húsa gyenge és könnyen emészthető. Fogyasszuk hozzáadott zsiradék nélkül, egyszerűen citrommal, kis sóval és borssal ízesítve.

Felhasználás

Kiváló krém vaj helyett pikáns szendvicsekhez; így például pirítós kenyéren, vagy összetörve egy kis citromlével. B-vitaminjai segítik az agysejtek alváshormon termelését. Az érett egyedeket hűtőszekrényben, a keményebb példányokat szobahőmérsékleten.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Forgalmazó
Kifli.hu Shop Korlátolt Felelősségű Társaság
1106 Budapest, Jászberényi út 45.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.