



Szamos
Szamos Isler marcipán rátéttel Téli, többféle mintával
80 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A termék ára egy darabra vonatkozik, az íz véletlenszerűen kerül kiválasztásra.
A Szamos Isler marcipán rátéttel Téli egy különleges, kézműves édesség, amely a klasszikus isler hagyományát ötvözi a Szamos prémium minőségű csokoládé- és marcipánkészítésével. Az omlós tésztalapok között gazdag, lágy lekvártöltelék rejtőzik, amelyet a Szamosra jellemző finom étcsokoládé bevonat ölel körbe. A tetején elhelyezett marcipánrátét a téli szezon hangulatát idézi, ünnepi és látványos formájával tökéletesen kiegészíti a sütemény ízvilágát.
Ez a téli különlegesség nemcsak az édesszájúaknak kínál élményt, hanem azoknak is, akik szeretik a szezonális, ünnepi hangulatot árasztó finomságokat. Kiváló választás lehet téli desszertként, ajándékba vagy egy forró ital mellé, hiszen minden falatban érezhető a gondos kézműves munka és a prémium alapanyagok használata. A Szamos Isler marcipán rátéttel Téli így egyszerre idézi a klasszikus sütemények ízét és a téli időszak hangulatát.
Termelői információk
Az apa nélkül nevelkedő, szegény sorsú szentendrei szerb fiúcska, a kis Szavits Mladen cukrásztanuló volt a nagyhírű Auguszt E. József Krisztina körúti üzletben. Egy szép napon, valamikor a harmincas évek elején a céghez egy dán cukrász vetődött, aki megmutatta: kellő kézügyességgel, figyelemmel és sok-sok gyakorlással a cukros, mandulás masszából, a marcipánból csinos kis rózsákat lehet készíteni. Jó pár óra, nap, hónap, év és évtized és sok százezer marcipánrózsa telt és kelt el azóta. Rengeteg munkával, családi összefogással ebből a rózsából hajtott ki a kilencvenes évek közepére a több száz dolgozót foglalkoztató, a magyar piac 90%-át szolgáló, hét országba szállító, ígéretesen fejlődő pilisvörösvári cég: a Szamos, amely 1987-ben megnyitotta a pesti belváros egyik legszebb üzletét is. A cég ma már korántsem csak marcipánmasszát, rózsát, figurát készít, hanem a legkülönfélébb édességeket, tortát és nem utolsó sorban finomdesszerteket. A receptek többsége Szamos Mátyás leleményességét dícséri. Ahány darabka, annyi forma, annyi íz, annyi specialitás, megannyi meglepetés.

Tárolás
18-25 °C között tárolandó.
Forgalmazó
Szamos Marcipán Kft.
2085 Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u.109.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.Összetevők
| Feketeribizli lekvár | 22 % |
| Cukor | |
| feketeribizli velő | |
| Zselésítőanyag: pektin | |
| Tartósítószer: kálium-szorbát | |
| Búzaliszt | |
| Csokoládé | 17 % |
| Kakaómassza | |
| Cukor | |
| Kakaóvaj | |
| Emulgeálószer: szójalecitinek | |
| Vanilia aroma | |
| Cukor | |
| Vaj | |
| Mandula | 5 % |
| Dió | |
| tojássárga | |
| Ivóvíz | |
| glükóz-fruktózszirup | |
| vaníliás cukor | |
| Cukor | |
| Vanília kivonat | |
| Természetes vanilia aroma | |
| Fahéj | |
| Tartósítószer (kálium-szorbát) | |
| Étkezési sav (citromsav) | |
| Nedvesítőszer (invertáz) | |
| Aroma | |
| Színezékek (változóan: E120, E153, E160a, E100, Spirulina kivonat) | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100g
| Energia | 1850 kJ/442 kCal |
| Zsír | 22.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 11.8 g |
| Szénhidrát | 53.3 g |
| amelyből cukor | 38.4 g |
| Fehérje | 5 g |
| Só | 0.01 g |
| Élelmi rost | 0 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |